Pojdi na glavno vsebino

Šolska malica

V jedilnici Šolskega centra vsak dan organiziramo malico za naše dijake.  Dijaki 1. in 2. letnika malicajo 4. šolsko uro (9.45 – 10.30), dijaki 3. in 4. letnika malicajo 5. šolsko uro (10. 35 – 11.20). Vsak dan imajo na izbiro 5 različnih obrokov.

Dijak se lahko prijavi na šolsko malico praviloma v mesecu juniju za naslednje šolsko leto. Lahko pa tudi kasneje, kadarkoli med šolskim letom.

V primeru odsotnosti, morajo starši ali dijak, malico odjaviti najkasneje 1 delovni dan prej, in sicer do 8. ure. V nasprotnem primeru plačajo polno ceno obroka.

V primeru, da dijak zboli preko noči in naslednji dan ne more v šolo, lahko dijak ali starši tisti dan pokličejo v tajništvo do 8. ure zjutraj in bo obrok pravočasno odjavljen. 

Če je dijak odsoten od pouka zaradi sodelovanja pri dejavnostih na katerih sodeluje v imenu šole, za odjavo poskrbi šola. Šola prav tako odjavi dijaka od obroka, če je ta odsoten več zaporednih dni zaradi strokovnih ekskurzij, ki jih organizira šola.

Izbira menijev in odjava od malice poteka v okviru aplikacije e-Asistent.

Cena ene malice za dijaka znaša 2,73 evra. Za pridobitev pravice do subvencije šolske malice vloge  praviloma ni potrebno vlagati. Vlogo je na Center za socialno delo potrebno vložiti le v primeru, če družina nima veljavne odločbe o otroškem dodatku ali državni štipendiji.

Pravila, obrazci in navodila

Pravila šolske prehrane

Obrazec za prijavo dijaka na šolsko za prehrano

Obrazec za odjavo od šolske prehrane

Navodila za urejanje šolske prehrane v sistemu aAsistent

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...