Pojdi na glavno vsebino

Alumni klub Gimnazije Škofja Loka

V gimnazijskih letih spletemo dragocene vezi, ki pogosto trajajo celo življenje. Poslanstvo našega kluba je ohranjanje in poglabljanje teh vezi.

Zgodba o nastanku kluba je zgodba prijateljstva in povezovanja. Ob rednem srečevanju nekaterih bivših dijakov se je porodila ideja o ustanovitvi kluba bivših dijakov Gimnazije Škofja Loka. Ideja je nekaj časa zorela, nato pa smo proti koncu poletja 2019 idejo prvič predstavili tudi javnosti.

Naleteli smo na pozitivne odzive, ki so nam dali še dodatne moči, da smo tako v oktobru, natančneje 23. oktobra 2019 društvo tudi uradno ustanovili. Čas ustanovitve kluba seveda ni naključen – sovpada s 70-letnico delovanja Gimnazije Škofja Loka. Kot nalašč se nam zdi, da počastimo tako visok jubilej z ustanovitvijo društva, ki z roko v roki z gimnazijo povezuje tako vse sedanje dijake kot bivše dijake, profesorje in vse ostale simpatizerje Gimnazije Škofja Loka. Gimnazije, ki je sprva domovala na naslovu današnje Osnovne šole Škofja Loka Mesto, kasneje pa se je preselila na Poden.

Z obstoječimi člani stremimo k dobrim, pristnim odnosom in želimo v okviru kluba organizirati zanimive in kvalitetne dogodke, ki so relevantni za vas, naše člane, in vaše interese. Menimo, da takšni dogodki nam, kot skupnosti, predstavljajo odlično priložnost, da se tako izpopolnjujemo na osebni in profesionalni ravni kot tudi da se družimo s starimi prijatelji ob dobri hrani in pijači. Navsezadnje je to eden izmed največjih užitkov življenja – druženje z dobrimi ljudmi.

Pravila Alumnega kluba Gimnazije Škofja Loka

V Alumni klub Gimnazije Škofja Loka se lahko včlanite vsi sedanji in nekdanji dijaki in profesorji Gimnazije Škofja Loka ter njeni simpatizerji in podporniki. Skupščina je na svoji 1. redni skupščini, 3. oktobra 2019, sprejela sklep, da članarina za leto 2020 znaša 15 EUR.

Pristopna izjava

Pristopno izjavo pošljite na

Alumni klub Gimnazije Škofja Loka
Podlubnik 1b
4220 Škofja Loka

ali preko elektronske pošte na

alumni@gimnazija-skofjaloka.si


Naslednja skupščina bo v četrtek, 12. oktobra 2023 ob 19. uri. Dobimo se pred glavnim vhodom v Gimnazijo Škofja Loka, Podlubnik 1b, 4220 Škofja Loka.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...