Pojdi na glavno vsebino

Informacije o vpisu

Obvestilo staršem in našim bodočim dijakom po roku za prijave

Prijave učencev na dan 5. 4. 2019

  • za program gimnazija 145 dijakov 
  • za program klasična gimnazija 10

Glede na to, da lahko učenci prenašajo prijave na druge šole še do 23. 4. 2019, se bo število prijav zagotovo spremenilo. V program gimanzija bomo vpisali vse učence, želeli bi si še kakšnega učenca za program klasičan gimnazija. 

Stanje prijav za šolsko leto je trenutno takšno, da nameravamo oblikovati 5 oddelkov za program gimnazija in 1 kombiniran oddelek za program klasična gimnazija. 

Ob zaključku rednih prijav (konec aprila) bomo  lahko objavili  bolj konkretne informacije. 

Jože Bogataj, ravnatelj 

Obvestilo pred inforamativnim dnem 

Obveščam vas, da je dne 18. 12. 2018 Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport izdalo soglasje k predlogu sveta zavoda o obsegu razpisnih mest za vpis v 1. letnik šolskega leta 2019/2020.

Razpisujemo 140 mest v program gimanzija in 28 mest v program klasična gimnazija.

To pomeni, da bomo v 1. letnik v novem šolskem letu vpisali 5 oddelkov programa gimnazija in 1 oddelek programa klasična gimnazija.

V skladu z veljavnimi normativi in standardi bomo oblikovali  skupine pri drugem tujem jeziku, in sicer bomo bodoče dijake vpisali predvidoma v dve ali tri skupine nemščine, eno skupino španščine, eno skupino ruščine ter eno skupino francoščine. (Op.: če bo dijakov, ki jih zanima študij španščine oz. ruščine oz. francoščine dovolj za dve skupini, bomo za tisti jezik oblikovali dve skupini.)

V programu gimnazija imajo dijaki možnost izbire med naravoslovnim, splošnim in evropskim oddelkom ter oddelkom za dijake s statusom športnika.

Več informacij dobite v tajništvu šole na telefonu 04 51 83 330 oz. pri šolski svetovalni delavki na telefonu 04 51 83 335.

Dobrodošli na Gimnaziji Škofja Loka, vaši novi šoli!

Jože Bogataj, ravnatelj

1. Informativni dan 2019

Informativni dan na Gimnaziji Škofja Loka je potekal 15. in 16. februarja 2019.

Predstavitvena zloženka

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...