Pojdi na glavno vsebino

Uspehi na državnih tekmovanjih iz biologije,  ACM računalništva ter na Evropskih statističnih igrah

Z državnega tekmovanja v znanju biologije so se dijaki in mentorice  iz Kopra vrnili z zlatim priznanjem, ki ga osvojil Matej Nastran iz 3. a, ter lepim šopkom srebrnih priznanj. Srebrna priznanja so prejeli Matej Miklavčič iz 1. a ter Sara Demšar, Tjaša Rupar, Maša Markun, Jedrt Šinkovec, David Šuštar in Tinkara Mrak iz 4. a.

Na državnem ACM tekmovanju iz računalništva in informatike je Jakob Žorž iz 3. a je v tretji,  najbolj zahtevni skupini zmagal in osvojil zlato priznanje.  Nejc Sušnik, 3. a pa je v 1. skupini zasedel 6. mesto in osvojil bronasto priznanje.

Prav tako so bili naši dijaki s svojimi raziskovalnimi nalogami uspešni tudi na Evropskih statisičnih igrah. Ekipa PIŠKOTEK (Veronika Klemenčič, 3. a) je osvojila zlato priznanje in se uvrstila na 8. mesto v državi. Ekipa ČBELCE (Eva Družinec, Ema Kafol in Manca Markelj, 4. a) je osvojila srebrno priznanje  in 13. mesto. Še tri ekipe pa so osvojile  bronasto priznanje: Ekipa FIJADA (Filip Erznožnik, Jakob Grašič, David Šuštar, 4. a), Ekipa OPRANCI (Anže Knific, Vid Kovač in Erazem Stare, 3. e), Ekipa 1PROCENT (Maks Tomšič, Andraž Jelenc, Anej Peternel, 1. a)

Čestitamo vsem tekmovalcem ter njihovim mentorjem za dosežene uspehe!

  • Udeleženci državnega tekmovanja iz biologije
  • Matej Nastran iz 3, a, zlato priznanje iz biologije
  • Veronika Klemenčič iz 3. a,  8. mesto in zlato priznanje na Evropskih statističnih igrah
  • Jakob Žorž 1. mesto in Nejc Sušnik 6. mesto na državnem tekmovanju ACM iz računalništva
Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...