Pojdi na glavno vsebino

Udeležba na inovacijskem kampu

V začetku letošnjega šolskega leta sva se s sošolko odločila za udeležbo na inovacijskem kampu,  z željo po iskanju praktičnega znanja o podjetništvu in ustvarjalnosti.

Inovacijski kamp je potekal v MIC-u Šolskega centra Škofja Loka od četrtka, 17. septembra, do sobote, 19. septembra 2020.  V okviru kampa smo lahko prisluhnili priznanim predavateljem,  ki so že uspeli na svojem področju: Andreju Šolincu, dr. Tadeju Riflu, mag. Nastji Mulej in mag. Vesni Sodnik.  V praktičnem delu smo se razdelili v skupine in se preskusili v iskanju podjetniških idej in v načinih kako ideje spraviti v resničnost in jih predstaviti vlagateljem. Skupine so podale zanimive ideje: torbico za mobilni telefon, ki ščiti telo pred sevanjem, ena skupina je predstavila  idejo o nočni omarici z zaščito pred sevanjem, predstavljena je bila tudi ideja o kuhinjskem predpasniku, ki je narejen iz materiala, ki odbija sevanje.

Na kampu je bilo poskrbljeno tudi za naše ugodje, saj so nam med vsakim odmorom postregli s kavo in pecivom J.

Udeležba na kampu je bila za naju zelo dobra, poučna in zabavna izkušnja in bi jo priporočila vsakomur, ki ga vsaj malo zanima podjetništvo in inovacije.

Maj Hočevar in Manica Demšar, 3. e

Fotografija: arhiv ŠC Škofja Loka

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...