Pojdi na glavno vsebino

Slovo generacije

V sredo, 28. septembra smo na slovesnosti Slovo generacije čestitali maturantom generacije 2012-2016 za uspešno opravljeno maturo ter jim zaželeli obilo uspehov na njihovi nadaljni študijski in življenjski  poti.
Po uvodnem ravnateljevem nagovoru je tajnica ŠMK Anica Šaljaj predstavila rezultate mature. Poseben aplavz smo namenili  osmim  dijakom, ki so na maturi dosegli več kot 30 točk, ravnatelj jim je izročil posebno priznanje šole. V nadaljevanju prireditve so razredniki vsak svoje varovance poklicali na oder, jim še enkrat čestitali in jim kot simbol zrelosti in samostojnosti izročili rdeč nagelj.  V okviru zaključne prireditve so ravnatelj in mentorja  Mojca Mravlja in Janez Šuštarič čestitali  tudi letošnjim udeležencem mednarodnih olimpijad: Luciji Bogataj in Sari Kokalj, ki sta se udeležili mednarodne biološke olimpijade in Vidu Kermelju ter Martinu Rihtaršiču, ki sta se s kemijske olimpijade vrnila z bronasto medaljo. Zanimiv dodatek na prireditvi je bila predstavitev ekskurzije na Dansko v okviru Društva slovensko-danskega prijateljstva, ki sta se jo udeležili  Andreja Koblar in Neža Habjan.
Za kulturni program je na slovesnosti poskrbela gimnazijska glasbena skupina DOTS v sestavi Luka Jelovčan, Krištof Pogačnik in Nejc Pipp ter impro gledališče O.sti Jarej.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...