Pojdi na glavno vsebino

Področno prvenstvo v odbojki

V torek 14. 11. je na Jesenicah potekalo področno prvenstvo v odbojki. Letos smo imeli res odlično ekipo odbojkaric, ki so po težki prvi tekmi zaradi poraza z ekipo Gimnazije Franceta Prešerna,  žal izgubile možnost za uvrstitev na državno tekmovanje. Ekipo so sestavljale Neža Berce 3. š, Nika Hvasti 4. č, Eva Tramte 3. š, Erika Mohorič 3. e, Mina Hribernik 2. š, Sara Štefelin 2. š, Sara Konjar 2. š, Nina Tomažin 2. š, Ema Džordžević 2. š, Anja Potočnik 1. š, Neja Ferdin 1. š, Lia Šuštar 1. š in Klara Pirih 1. š.  Nivo igre je v zadnjih letih res na visoki ravni in naša ekipa je bila po prikazanem med boljšimi.

Prav tako pa so se na tekmovanju v četrtek, 16. 11. pomerili tudi naši dijaki, ki so po prvi dobljeni tekmi, zasedli 4. mesto in s prikazano igro uspešno parirali močni ekipi iz Kamnika,  a na koncu žal izgubili. Ekipo so sestavljali Matic Kamin 4. š, Anže Vogrič 4. š, Anže Knific 4. e, Ivan Novak 4. e, Jakob Florjančič 4. č, Matic Eniko 3. š, Matija Jemc 2. c, Blaž Bukovnik 2. a in Domen Juričan 2. a.

Vsem tekmovalcem čestitke za prikazano kvalitetno igro v upanju na uvrstitev na državno tekmovanje v naslednjem šolskem letu.

Tanja Melihen, prof. ŠVZ

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...