Pojdi na glavno vsebino

Dobrodelni koncert Podaj mi roko

Dobrodelnost in pomoč ljudem v stiski je bilo tudi v letošnjem letu osnovno vodilo pri organizaciji in izpeljavi dobrodelnega koncerta Podaj mi roko. Že lani so dijaki z Rokom Šarićem in Tajdo Kopač na čelu organizirali istoimensko prireditev, letos pa so se odločili, da s svojim dobrodelnim ravnanjem še nadaljujejo. Tako smo 7. junija ob 19. uri v predavalnici šole lahko prisluhnili odličnim, raznovrstnim glasbenim izvedbam od vokalnih solo in zborovskih točk do instrumentalne glasbe v različnih zasedbah. Vsem točkam je bilo skupno to, da so bile res VRHUNSKE.

 Koncert sta z uvodnim spodbudnim pozdravom odprla podžupan Občine Škofja Loka Robert Strah in ravnatelj Gimnazije Škofja Loka Jože Bogataj.

 Koncert je še bolj uspel kot v lanskem letu, saj so dijaki zbrali 1600 evrov prostovoljnih prispevkov, ki so jih že izročili mamici z dvema otrokoma, ki se bori z rakom in je trenutno brez zaposlitve in ji tako vsaj malo olajšali življenje.

Čestitke organizatorjem za idejo in organizacijo ter izvedbo koncerta, hvala vsem nastopajočim, da ste imeli čas in voljo in pristopili k projektu in hvala poslušalcem, ki ste s svojimi prispevki pomagali sočloveku v stiski in podprli dijake v njihovi dobrodelnosti.

Organizacija: Tina Kuhar, Vita Orel, promocija, pisanje vabil, pomoč pri zbiranju prispevkov Tajda Kopač, ideja in vodja kulturnega programa Tadej Habjan, tehnična podpora na koncertu Patricija Brezar, celostna grafična podoba in fotografiranje Mija Suljanović, nastopila z dvema točkama, pisanje vabil Manja Platovšek, pomoč pri scenografiji in PPT Manca Jerala, promocija, pomoč pri zbiranju prispevkov Lucija Strušnik, pomoč pri zbiranju prispevkov Lara Kovač Jereb, vodenje Lara Grims, poskrbela za pogostitev, pomoč pri zbiranju prispevkov Jure Kovač, snemanje in izdelava aftermovie-ja Jan Pipp, promocija Erazem Novak Čepin, vodenje, promocija Brina Habjan, izdelava rekvizitov za aftermovie Anja Kustec, vodja zbiranja prispevkov Ajda Emma Ovsenek, pomoč pri zbiranju prispevkov Rok Šarić, ideja in organizacija

 Nastopajoči: zbor Minuta čez Sabina Ozebek Garažni decet Leon Ravnikar saksofonski kvartet GŠ Škofja Loka (Mija) Patricija Raztresen Andraž Bizjak Tara Drobnjak Julija Rakovec Lina Smrkolj Anamarija Bogataj Hana Bevk Katja Blanc Žiga Štucin Maj in Jakob Rakovec Jaša Potočnik Andrej Polak Ruben Ferreira Miha Eržen Jakob Velkavrh

 Tekst: Ana Prevc Megušar, Saša Bogataj Suljanović

 Fotografije: Patricija Brezar

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...