Pojdi na glavno vsebino

Dobrodelni Gimnazijski mozaik

V petek, 3. oktobra je Gimnazijski mozaik spet ponudil cel kup presenečenj.  Povsem običajni dijaki, ki se sprehajajo po hodnikih šole, so se  v tem večeru prelevili   v profesionalne plesalce, pesnike, igralce, pevce, rock glasbenike, filmarje ... Večer je bil odličen preplet talentov in mladostne energije, prava paša za ušesa in oči.

Hvala vsem nastopajočim: dijakom 2. e in 3. e  za prispevke v ruskem jeziku in dijakom 4. č za nemško dramatizacijo obletnice poroke – tudi brez glasbe in filma ste bili odlični, Tadeji Rožman  in Maji Podgoršek iz 2. c  za avtorske pesmi v španščini. Hvala plesalki Evi Porenta iz 2. d in  in njenemu soplesalcu Janu za ples ob katerem nam je  zastal dih, hvala Meti Gantar iz 3. a  za odličen monolog iz Fizikov, plesni skupini Locas in pesnikom Davidu Zalarju iz 3. e,  Urški Košir iz 4. č in Roku Pintarju iz 2. c, hvala vsem članom pevskega zbora za pevski nastop  in impro gledališču, ki nas je s svojim obiskom kina spet nasmejal. Posebno presenečenje večera pa je bil band, v katerem so prvič javno odlično muzicirali Luka Nunar, 3. c, Maja Vene, 2. e, Zala Janežič 2. a ter Matija Veber in Domen Celec.  Hvala gostom  Jaku Strajnarju in njegovim Otrokom ritmov, hvala moderatorjema Gašperju Murnu in Roku Gerbcu, ki sta uspešno sestavljala  kamenčke mozaika. Hvala profesorici  Tini Blatnik, ki je na mozaiku s svojim odličnim glasom zastopala barve gimnazijske zbornice in  vsem mentorjem učiteljem. Hvala tudi pozornim  poslušalcem.  

Z dobrodelno prireditvijo smo ponovno zbrali nekaj denarja za sklad Gaudeamus. Zato zahvala vsem  sodelujočim,    tako v  imenu vodstva  Gimnazije Škofja Loka in sklada  Gaudeamus,   kot  tudi v imenu vseh tistih, ki so že ali pa še bodo iz sklada prejeli finančno  pomoč.  

 Ana Prevc Megušar, pomočnica ravnatelja

Foto: Nejc Hafner

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...