Pojdi na glavno vsebino

Dijak dijaku

Na zadnji novembrski četrtek smo na gimnaziji spet lahko uživali na tradicionalni dobrodelni prireditvi Dijak dijaku. Gimnazijci so pri tujih jezikih,  skupaj s svojimi mentorji  pripravili odlično,  zanimivo ter v stilu naslova Smeh za zdravje,  tudi zelo zabavno prireditev. Izkazali so se v plesu, petju, gledališki igri, v znanju tujih jezikov . Še prav posebej pa so nas v dobro voljo z izvirnimi,  domiselnimi prizori  med posameznimi točkami spravili člani impro gledališča.

Na prireditvi so nas  s svojimi nagovori pozdravili ravnatelj Jože Bogataj, predsednica društva Gaudeamus in župan Občine Škofja Loka mag. Miha Ješe.

Po zaključku  smo se še kar nekaj časa zadržali v šolski avli na  prijetnem klepetu ob čaju in pecivu, ki so ga napekli dijaki naše šole. Prav tako so udeleženci lahko kupili »najboljše piškote v mestu« in s tem prispevali v dobrodelni sklad Gaudeamus.

Hvala vsem, ki ste pomagali pri organizaciji, dijakom, prostovoljcem, nastopajočim, mentorjem, še posebna zahvala pa velja koordinatorici prireditve Barbari Gorjanc in mentorici  impro lige Tatjani Žagar.

Tekst: Ana Prevc Megušar
Foto: Gašper Peternel

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...