Pojdi na glavno vsebino

Dijak dijaku letos z naslovom Dobra vaga v novo leto pomaga

V petek, 1. decembra smo na gimnaziji prirpavili dobrodelno prireditev  Dijak  dijaku, katere namen je zbiranje sredstev za sklad Gaudeamus, ki pomaga  socialno šibkejšim  dijakom.  

Letošnji naslov prireditve je bil DOBRA VAGA V NOVO LETO POMAGA in je povezan z vrednoto uravnoteženosti, s katero se ukvarjamo v letošnjem šolskem letu.

Dijaki so  pripravili zanimiv in raznolik  program v vseh tujih jezikih, ki jih poučujemo na  šoli. Kot gostje so nastopili  učenci OŠ Škofja Loka-Mesto ter Ivana Groharja.  Slišali smo pevski zbor, pika na i pa je bilo ponovno  impro gledališče Gimanzije Škofja LOka O.sti J.arej.

Že pred prireditvijo in po njej  so dijaki 2. letnika prirpavili dobrodelni bazar izdelkov, ki so jih večinoma izdelali sami. Tako so obiskovalci lahko kupili domače piškote, čaje za mrzle zismke dni, voščilnice, unikatne usnjene in lesene izdelke, ogreli so se lahko s čajem in vročo čokolado in se okrepčali s palačinkami in toastom.  Ob tem so pokazali veliko mero izvirnosti, ustvarjalnosti, podjetnosti in seveda dobrodelnosti. 

S prireditvijo Dijak dijaku in dobrodelnim bazarjem smo tako obiskovalci,  še bolj pa ustvarjalci prireditve in bazarja prav lepo vstopili v praznični december.  

Prireditev si lahko ogledate na spodnji povezavi: 

Dijak dijaku 2017

Tekst: Ana Prevc Megušar, Fotografije: ravnate Jože Bogataj, Katja Gartner, 3. a

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...