Pojdi na glavno vsebino

Dijak dijaku

DIJAK DIJAKU

Prireditev Dijak dijaku, katere namen je zbiranje sredstev za dobrodelni sklad Gaudemaus, je tudi letos več kot uspela.

Dogodek, ki je potekal 1. 12., se je pričel s koncertom. Med nastopajočimi so bili naši gostje z osnovnih šol Mladinski pevski zbor in komorni orkester Osnovne šole Cvetka Golarja Škofja Loka z dirigentom Markom Ušeničnikom, Mladinski pevski zbor OŠ Škofja Loka -  mesto z zborovodkinjo Anjo Hrovat ter Mladinski pevski zbor OŠ Ivana Groharja z zborovodjo Gorazdom Pintarjem, basistom Mihom Krakerjem ter z bobnarjem Marcom Calizom.
Zelo so navdušili tudi naši sodelujoči dijaki: Alina Matanović, 3. b, Martin Pucihar, 2. a, Ana Julija Oman, 1. a, Petra Pokorn, 4. š, Lana Pucihar, 2. a, Vita Renko, 3. š, Maja Purgar, 4. c, Izak Kokalj, 4. c, Samo Čadež, 4. e, Tjaša Čemažar, 2. c, Medeja Kejžar, 4. e, Lucija Žakelj, 4. e, Žiga Bizjak, 2. d, Samo Bobnar, 4. d, Sara Polajnar, 4. d in Luka Križaj, 4. d. Nastopala pa sta tudi dva naša profesorja Žiga Kert in Gašper Murn. Skupaj z zelo prizadevno tehnično ekipo so pričarali čaroben večer in nas s svojimi nastopi spodbudili, da smo svojo hvaležnost pokazali z velikodušnimi nakupi na stojnicah izdelkov, ki so jih pripravili dijaki drugega letnika. Z velikim veseljem zato sporočamo, da smo zbrali preko 7000 evrov. Razred, ki se je najbolj izkazal, pa je letos 2. e, v zahvalo bodo enkrat v juniju imeli razredni piknik.

Cilji, zbrati čim več sredstev za sklad Gaudemaus, ozavestiti javnost o pomenu sklada ter vplivati na večjo prepoznavnost sklada, so bili doseženi. Vsem sodelujočem se v imenu upravnega odbora društva zahvaljujem in vsem izrekam iskrene čestitke.

Saša Bogataj Suljanović, tajnica društva Gaudemaus

Fotografije: Tina Kurdija, 3. e in Amadej Zalokar, 3. b

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...