Pojdi na glavno vsebino

Zbiranje kandidatov za DŠS

16. oktober 2018

Obveščam vas, da bodo v petek, 9. novembra 2018,  potekle volitve za predsednika Dijaške šolske skupnosti. Kandidira lahko vsak dijak, ki obiskuje 2. oziroma 3. letnik  Gimnazije Škofja Loka in pravočasno odda kandidaturo. Ta naj vsebuje življenjepis in seveda načrt dela za mandat v letu 2018/2019, poleg tega pa naj si vsak potencialni kandidat prebere tudi Statut Dijaške šolske skupnosti in funkcije predsednika, kar lahko najde na spletni strani gimnazije, natančneje pod rubriko šola/organiziranost šole/Dijaška šolska skupnost/Statut dijaške šolske skupnosti na Gimnaziji Škofja Loka.

Zainteresirani posamezniki naj svojo kandidaturo oddajo najkasneje do nedelje, 21. oktobra 2018, to pa storijo tako, da word-ov dokument pošljejo mentorici DŠS, Tanji Gartner, prof. na njen e-mail naslov ali pa kar preko sporočil znotraj e-asistenta. Vloge bomo ovrednotili in potencialne kandidate povabili na predvolilno soočenje, ki bo potekalo v sredo, 7. novembra 2018, kjer boste celotni dijaški skupnosti predstavili svoj program.

Okrožnica bo od danes naprej objavljena tudi na spletni strani, tako da jo lahko zainteresirani doma še enkrat natančneje preberete.

Lep pozdrav,

Predsednik DŠS, Bor Dolenc, 4.e

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...