Pojdi na glavno vsebino

Začetek pouka za dijake 4. letnika

31. avgust 2016

Obvestilo za dijake zaključnega letnika

Po sklepu  pedagoškega sestanka 31. 8. 2016 ravnatelj objavlja urnik dela za dijake 4. letnika za petek, ponedeljek in torek, ko pouk teče po prilagojenem urniku.

  • V četrtek, 1. 9., dijakov 4. letnika ni v šoli.
  • V petek, 2. 9., imajo vsi dijaki  (tudi dijaki 4. a in 4. d, ki niso na maturantski ekskurziji) pouk po rednem urniku brez priprav na maturitetne predmete. Za 4. c velja, da imajo 3. in 4. uro predavanje strokovnega sodelavca Razvojne agencije Sora iz Škofje Loke na temo poklicne orientacije, dijaki 4. e pa 6. in 7. uro. Prisotnost na predavanju je obvezna. Razredna ura za dijake 4. e je v petek, 2. 9., 3. šolsko ura, za dijake 4. c pa 6. šolsko ura. Za dijake 4. a in 4. d, ki niso na maturantski ekskurziji, je pouk po rednem urniku od 3. ure dalje.
  • V ponedeljek, 5. 9., je za dijake zaključnega letnika (4. c, 4. e in dijake, ki niso na maturantski ekskurziji) pouk po rednem urniku brez priprav na maturitetne predmete.
  • V torek, 6. 9., je za vse dijake zaključnega letnika uvodni sestanek z ravnateljem 1. šolsko uro v predavalnici. 3. in 4. šolsko uro imajo dijaki 4. a predavanje strokovnega sodelavca Razvojne agencije Sora iz Škofje Loke na temo poklicne orientacije, dijaki 4. d pa 6. in 7. šolsko uro. Prisotnost na predavanju je obvezna za vse dijake.
  • V torek, 6. 9. 2016, 8 šolsko uro (ob 13. uri) se dijaki 4. letnika zberejo v predavalnici za krst prvošolcev. Krst pripravlja UO DŠS pod mentorskim vodstvom Tanje Gartner in Tatjane Žagar.

Jože Bogataj, ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...