Pojdi na glavno vsebino

Tečaj prve pomoči za 3. letnik

12. september 2018

 

OKROŽNICA: Tečaj prve pomoči za dijake 3. letnika

Dijaki 3. letnika imate  v obveznem programu OIV za 3. letnik 15-urni  tečaj prve pomoči. Tečaj bo potekal na šoli,  v sodelovanju z Rdečim križem Škofja Loka.  Tečaj je razdeljen na tri dele  (1. dan – 4 ure, 2. in 3. dan pa po 3 ure)  in vključuje teoretični del s predavanjem zdravnika in praktični del. Tečaj bo potekal hkrati za tri skupine dijakov (do 17 v skupini), vsaka skupina bo v enem dnevu izmenično glede na dogovorjen razpored poslušala predavanje in opravljala vaje.  Tečaj se bo začenjal ob 15.00 in bo potekal v učilnicah 346, 347, 348.

Cena tečaja in izpita:  76€ (redna cena 84,36€),  stroške tečaja poravnate po položnici, ki jo po priloženem vzorcu napišete sami. Na položnico pri namenu napišite ime in priimek udeleženca tečaja.

Dijaki 3. letnikov, ki imate tečaj prve pomoči že opravljen, se s potrdilom oglasite pri pomočnici ravnatelja, da vam bo vpisala obvezne ure OIV.

Tečaj bo potekal po razporedu. V primeru, da se kdo izmed dijakov tečaja ne bi mogel udeležiti v predpisanem terminu za njegov razred, se lahko priključi tudi drugemu razredu.

Izpit iz prve pomoči boste opravljali po zaključenem tečaju – predvidoma okrog 10. oktobra. O natančnem datumu vas bomo še obvestili.

Ana Prevc Megušar, prof.,  pomočnica ravnatelja

Razpored po razredih
Položnica
Okrožnica pdf

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...