Pojdi na glavno vsebino

Športni dan za 4. letnike

29. september 2017

 1. ŠPORTNI DAN – 2. 10. 2017
 2. LETNIKI

 

V ponedeljek, 2. 10. 2017 bo 1. športni dan. Ponujamo vam zelo raznolik program aktivnosti v naravi in dvorani, tako da si boste lahko izbrali dejavnost, ki vas veseli.

 

PROGRAM AKTIVNOSTI:

 

 • SQUASH : Mini hotel, v Vincarjah
 • SKUPINSKA VADBA: Mega center na Trati v Škofji Loki
 • ODBOJKA - DIJAKINJE: športna dvorana Poden
 • MALI NOGOMET- Igrišče OŠ Ivana Groharja
 • TENIS- Poden
 • POHOD: Lubnik

   

PODROBNEJŠA NAVODILA:

 

 1. SQUASH: MINI HOTEL, V VINCARJIH

 

Vadba bo potekala v dveh dvoranah za squash v Mini hotelu Vincarje. Posamezna igra poteka 1 uro. Loparje si bo možno izposoditi. Prijavijo se lahko 4 dijaki iz posameznega razreda, cena na dijaka pa pride 2,5 EUR.  Znesek boste poravnali kasneje po položnici. Dijaki naj pridejo vsaj 15. min. pred pričetkom vadbe.   Razpored in začetek vadbe za posamezne skupine bo objavljen naknadno na oglasni deski v tretjem nadstropju.

 

 1. SKUPINSKA VADBA: MEGA CENTER NA TRATI V ŠKOFJI LOKI

Prijavi se lahko največ pet (10) dijakov iz razreda.

Vadba bo trajala približno 2 uri. Aktivnost je primerna za dekleta in fante.  Izvajali boste različne oblike skupinske vadbe, BODY PUMP, CXWork, BODY ATTACK IN BODYSTEP. Na kratko, delali boste z drogom in utežmi, vaje za moč za mišice trupa, visoko intenzivni intervalni trening in vadbo na stepu. Na vsaki obliki vadbe boste 30 minut. Natančne opise vadb si poglejte na spletni strani www.megacenter.si/skofjaloka. Vadba bo potekala  od 9.00 do 11.00. ure,v primeru večjega števila prijav bo razpored skupin obešen na oglasni deski v tretjem nadstropju. V Mega Center pridite 15 minut pred začetkom vadbe, to je ob 8.45. Za točno lokacijo Mega Centra poglejte na njihovo spletno stran.

Cena je cca. 5 EUR, odvisno od števila prijav, strošek poravnate po položnici. S seboj prinesite športno opremo, brisačo in pijačo.

 

 1. ODBOJKA – DIJAKINJE

 

Organizirali bomo med razredni turnir v odbojki. Ekipo sestavljajo najmanj 4 in največ 5 tekmovalk. Vsak razred lahko sestavi 1 ekipo. Igra se v športni dvorani Poden, kjer se zberete ob 8.00 Sistem tekmovanja bo določen pred začetkom tekmovanja.

 

 1. MALI NOGOMET: ŠPORTNO IGRIŠČE OŠ IVANA GROHARJA

 

Organizirali bomo tudi med razredni turnir v malem nogometu. Vsak razred ima lahko prijavljenih največ 6 dijakov.

Pričetek turnirja, sistem in pravila tekmovanja, bo objavljen naknadno na oglasni deski. Dijaki se zberete 15 min. pred pričetkom vadbe ob nogometnem igrišču OŠ Ivana Groharja.

 

 1. TENIS: PODEN

 

Tenis se bo igral na igrišču ob športni dvorani Poden in sicer 1.30 ure. Prijavita se lahko po 2 dijaka iz vsakega razreda. Razpored in začetek vadbe za posamezen razred, bo objavljen naknadno na oglasni deski v 3.nadstropju. Obvezna je športna oprema, predvsem športni copati za tenis, ki nimajo grobega podplata. Loparje si lahko izposodite v šoli.

Na dejavnost pridite 15 min. prej in se javite profesorju.

  

 1. POHOD – LUBNIK

 

Zbor vseh, ki se boste odločili za pohod, je ob 8.00 uri na parkirišču za športno dvorano, oz. brunarico Mah. Za pohod se primerno obujte, v pomoč pri hoji so vam lahko pohodne palice.

 

SPLOŠNA NAVODILA

Prijave oddajte v kabinetu športne vzgoje že danes ali pa najkasneje do ČETRTKA, 28. 9. 2017  do 9.00. ure.

MALICA: Tisti, ki malico želite v šoli, se vpišite na prijavni list in jo sami prevzamete med 8.00 in 9.00.

V ponedeljek, 2.10. 2017 si na oglasni deski pred zbornico, oglejte razpored skupin za aerobiko, tenis, squash in nogomet. Na aktivnost prihajajte točno, primerno obuti in oblečeni. Upoštevajte red in navodila na posameznih vadiščih. Poskrbite za svojo varnost in varnost drugih.!!!!

 

Želimo vam prijeten in športno aktiven dan!

 

Vse dodatne informacije dobite v kabinetu športne vzgoje.

 

Učitelji športne vzgoje

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...