Pojdi na glavno vsebino

Športni dan za 4. letnik

24. september 2018

V soboto, 29. 9. 2018 bo 1. športni dan. Ponujamo vam zelo raznolik program aktivnosti v naravi in dvorani, tako da si boste lahko izbrali dejavnost, ki vas veseli.

 

PROGRAM AKTIVNOSTI:

 

 • SQUASH : Mini hotel, v Vincarjah
 • SKUPINSKA VADBA: Mega center na Trati v Škofji Loki
 • ODBOJKA NA MIVKI - DIJAKINJE: igrišče ob športni dvorani
 • MALI NOGOMET- igrišče MIC
 • KOŠARKA – igrišče OŠ Ivana Groharja
 • TENIS- Vincarje
 • POHOD: Lubnik

   

PODROBNEJŠA NAVODILA:

 

 1. SQUASH: MINI HOTEL, V VINCARJIH

 

Vadba bo potekala v dveh dvoranah za squash v Mini hotelu Vincarje. Posamezna igra poteka 1 uro. Loparje si bo možno izposoditi. Prijavijo se lahko 4 dijaki iz posameznega razreda, cena na dijaka pa pride 2,5 EUR.  Znesek boste poravnali kasneje po položnici. Dijaki naj pridejo vsaj 15. min. pred pričetkom vadbe.   Razpored in začetek vadbe za posamezne skupine bo objavljen naknadno na oglasni deski v tretjem nadstropju.

 

 1. SKUPINSKA VADBA: MEGA CENTER NA TRATI V ŠKOFJI LOKI

 

Vadba bo trajala približno 2 uri. Aktivnost je primerna za dekleta in fante.  Izvajali boste različne oblike skupinske vadbe, BODY PUMP, CXWork, BODY ATTACK IN BODYSTEP. Na kratko, delali boste z drogom in utežmi, vaje za moč za mišice trupa, visoko intenzivni intervalni trening in vadbo na stepu. Na vsaki obliki vadbe boste 30 minut. Natančne opise vadb si poglejte na spletni strani www.megacenter.si/skofjaloka. Vadba bo potekala  od 9.00 do 11.00. ure,v primeru večjega števila prijav bo razpored skupin obešen na oglasni deski v tretjem nadstropju. V Mega Center pridite 15 minut pred začetkom vadbe, to je ob 8.45. Za točno lokacijo Mega Centra poglejte na njihovo spletno stran.

Cena je cca. 5 EUR, odvisno od števila prijav, strošek poravnate po položnici. S seboj prinesite športno opremo, brisačo in pijačo.

 

 1. ODBOJKA NA MIVKI – DIJAKINJE

 

Organizirali bomo med razredni turnir v odbojki. Ekipo sestavljajo najmanj 4 in največ 5 tekmovalk. Vsak razred lahko sestavi 1 ekipo. Igra se na igriščih ob športni dvorani, kjer se zberete ob 8.45 Sistem tekmovanja bo določen pred začetkom tekmovanja.

 

 1. MALI NOGOMET: ŠPORTNO IGRIŠČE MIC

 

Organizirali bomo tudi med razredni turnir v malem nogometu. Vsak razred ima lahko prijavljenih največ 6 dijakov.

Sistem in pravila tekmovanja, bo objavljen naknadno. Dijaki se zberete ob 8.00  na nogometnem igrišču MIC-a.

 

 1. KOŠARKA – DIJAKI: IGRIŠČE OŠ IVANA GROHARJA

 

Organizirali bomo med razredni turnir v košarki-igra trojk. Ekipo sestavljajo 3 igralci + 1 rezerva. Vsak razred lahko sestavi eno ekipo. Igra se na prostem.  Igra poteka na en koš in je omejena  na kosmati čas 12 min. Po izteku časa se tekma registrira z doseženim rezultatom; oziroma zmaga ekipa, ki prva doseže 21 točk.

Zbor za vse ekipe je ob 9.00 na igrišču OŠ Ivana Groharja.

 

 1. TENIS: VINCARJE

 

Tenis se bo igral na igrišču ob športni dvorani Poden in sicer 1.30 ure. Prijavita se lahko po 2 dijaka iz vsakega razreda, cena na dijaka pride 2,5EUR. Razpored in začetek vadbe za posamezen razred, bo objavljen naknadno na oglasni deski v 3.nadstropju. Obvezna je športna oprema, predvsem športni copati za tenis, ki nimajo grobega podplata. Loparje si lahko izposodite v šoli.

Na dejavnost pridite 15 min. prej in se javite profesorju.

 

 1. POHOD – LUBNIK

 

Zbor vseh, ki se boste odločili za pohod, je ob 8.00 uri na parkirišču pred vhodom v športni kabinet. Za pohod se primerno obujte, v pomoč pri hoji so vam lahko pohodne palice.

SPLOŠNA NAVODILA

Prijave oddajte v kabinetu športne vzgoje že danes ali pa najkasneje do TORKA, 25. 9. 2018  do 10.00. ure.

MALICA: Tisti, ki malico želite v šoli, se do srede prijavite na lunch paket, ki ga v soboto sami prevazamete v kuhinji.

V četrtek, 27.9. 2018 si na oglasni deski pred zbornico, oglejte razpored skupin za aerobiko, tenis in squash. Na aktivnost prihajajte točno, primerno obuti in oblečeni. Upoštevajte red in navodila na posameznih vadiščih. Poskrbite za svojo varnost in varnost drugih.!!!!

Želimo vam prijeten in športno aktiven dan!

Vse dodatne informacije dobite v kabinetu športne vzgoje.

 

Učitelji športne vzgoje

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...