Pojdi na glavno vsebino

Zbiranje predlogov za motiv šolskega puloverja

11. december 2022

Dragi dijaki in dijakinje!

Tudi letos se je UO DŠS ponovno odločil, da se loti projekta šolskih puloverjev in dijakom ponudi soodločanje pri motivu šolskega puloverja.

Dijaki imate pri oblikovanju motiva proste roke.

Upoštevati pa morate naslednje pogoje:

· Pulover je: https://www.grafikaplus.si/izdelek/FRU62208/moski-pulover-hooded-sweat-2208

· V motiv mora biti vključen logotip Gimnazije Škofja Loka v originalni podobi, ki je dostopen na spletni strani šole (www.gimnazija-skofjaloka.si/sola/predstavitev/celostna-graficna-podoba.html).

· Vključen mora biti naziv šole (Gimnazija Škofja Loka).

· Pri oblikovanju motiva naj oblikovalec upošteva barvno ujemanje in izgled ter estetiko puloverja (barve puloverjev bodo črna, bela in zelena).

Predloge za motiv puloverja zbiramo do vključno petka 6. 1. 2023. Predloge pošljite na gmail naslov Dijaške skupnosti dijaska.gimloka@gmail.com.

Upravni odbor bo izločil puloverje, ki ne bodo ustrezali pogojem. Dijaki Gimnazije Škofja Loka bodo nato na virtualnem glasovanju izbrali zmagoviti motiv. Z natančnimi informacijami boste še seznanjeni.

Izglasovan motiv z največ glasovi, bo krasil nove šolske puloverje. Predlagatelj motiva bo pulover dobil brezplačno. Ostali dijaki šole pa boste lahko pulover v določenem časovnem obdobju naročili. O točni ceni boste obveščeni kmalu (pričakovana cena okrog 20€).

Vsa vprašanja pa lahko napišete na Instagram profil dijaska.gimloka ali pa na zgornji mail.

Se že veselimo vseh vaših idej!

Hana Kolendo in upravni odbor DŠS Gimnazije Škofja Loka

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...