Pojdi na glavno vsebino

Preventiva v cestnem prometu

14. februar 2018

Dijake 3. letnika Gimnazije Škofja Loka obveščam, da za vas v petek, 16. februarja, pripravljamo predavaje in  delavnice iz preventive v cestnem prometu.

V sodelovanju z zavodom Vozim vas bo 3. šolsko uro v predavalnici nagovoril član društva, danes paraplegik, ki je pred leti imel prometno nesrečo in je obsojen na invalidski voziček.

Naslednjo šolsko uro vas bo na pasti v cestnem prometu v naši okolici opozoril predstavnik policijske postaje Kranj ter s slikovnim gradivom predstavil posledice prehitre vožnje oz. vožnje pod vplivom alkohola in drugih prepovedanih sredstev. Izpolnili boste tudi anketo.

Po malici se boste delili v dve skupini: 6. šolsko uro boste v praktičnih delavnicah, ki jih za vas pripravlja Agencija za varnost v cestnem prometu, sodelovali dijaki 3. a, b in d, 7. šolsko uro pa dijaki 3. c, 3. e in 3. š.

Program se z izvedbo delavnic tudi zaključi. Zavedati se moramo, da je vzgoja za varnost v cestnem prometu izredno pomembna, predvsem v letih, ko prvič sedate za volan. Zato vas naprošam, da petkov program obveznih vsebin vzamete zelo resno.

Jože Bogataj, ravnatelj

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...