Pojdi na glavno vsebino

Preventiva v cestnem prometu

19. februar 2019

Dijake 3. letnika Gimnazije Škofja Loka, obveščam, da  v petek, 22. februarja, iz programa obveznih vsebin pripravljamo predavaje in delavnice iz preventive v cestnem prometu.

V sodelovanju z zavodom Vozim vas bo 3. šolsko uro (8.55) v predavalnici nagovoril član društva, danes paraplegik, ki je pred leti imel prometno nesrečo.  

Naslednjo šolsko uro vas bo na pasti v cestnem prometu v naši okolici opozoril predstavnik policijske postaje Kranj ter s slikovnim gradivom predstavil posledice prehitre vožnje oz. vožnje pod vplivom alkohola in drugih sredstev. Izpolnili boste tudi anketo.

Potem se boste razdelili na dve skupini: 5. šolsko uro boste dijake  3. a, 3. b in 3. c sodelovali v praktičnih delavnicah, ki jih za vas pripravlja Agencija za varnost v cestnem prometu, dijaki 3. d, 3. e in  3. š pa greste na malico, 6. šolsko uro pa dijaki 3. c, 3. e in 3. š sodelujete v delavnicah, dijaki 3. a, 3.b in 3. c pa greste na malico.

Program se z izvedbo delavnic tudi zaključi. Zavedati se moramo, da je vzgoja za varnost v cestnem prometu izredno pomembna, predvsem v letih, ko prvič sedate za volan. Zato vas naprošam, da petkov program obveznih vsebin vzamete resno.

Po zaključenem programu (12.10)  sledi redni pouk po urniku.

Jože Bogataj, ravnatelj

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...