Pojdi na glavno vsebino

Šolski puloverji

28. februar 2024

Dragi dijaki in dijakinje.

mislim, da je čas, da naročite svoj edinstveni šolski pulover. Letos ga ne boste naročali preko forms obrazca, ampak bodo to odgovornost prvezeli predstavniki razredov. Prosim, da pozorno preberete nadaljna navodila, tudi če niste predsednik razreda.

Jutri, 28. 2. 2024, lahko 5. šolske ure predstavnik razreda prevzame v knjižnici seznam dijakov za svoj razred. V prazno kence boste zraven imena in priimka dijaka/dijakinje vpisali barvo in številko puloverja, ki jo dijak/dijakinja naroča. V primeru, da je 28.2. predstavnik odsoten, naj seznam prevzame njegov namestnik. Nekateri ste morda opazili, da so od danes dalje puloverji že na ogled v knjižnici. Puloverje si lahko pogledate (material, barvo, velikost) in jih probate. Ne zanašajte se na številko puloverja, ki ste ga kupili lansko leto, saj imamo letos prvič po dolgem času drugega dobavitelja. Model puloveja je moški, so pa tudi debelejši. V knjižnici so sicer razstavljeni modeli velikosti od S-L, ampak lahko naročite tudi XL.

Naročila oddajte vašemu predstavniku do 6. 3. 2024. To je tudi zadnji dan za oddajo vašega razrednega seznama. Časa je več kot dovolj, zato bodite točni. Cena letočnjega puloverja je za dijake in dijakinje 20.00 €. Menim,da je cena puloverja zelo ugodna in tudi kvaliteta letošnjega puloverjev je veliko boljša, zato ne zamudite priložnosti. Če imate še kakršna koli vprašanja, se lahko obrnete osebno na mene.

Lep pozdrav

Hana Kolendo, predsednica DŠS

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...