Pojdi na glavno vsebino

Šolska malica II

3. september 2020

Obvestilo dijakom 

Prvi teden pouka je Slorest dijakom pripravil suh obrok (lunch paket), in sicer zato, ker vsi dijaki, ki se nameravate prijaviti na malico, še niste prijavljeni, obenem pa smo prizkusili hišni red v jedilnici ob upoštevanju priporočil in navodil NIJZ.

Od ponedeljka (7. 9.) dalje bo vsem abonetom na šolsko malico ponovno na voljo pet obrokov, med drugim tudi topli mesni in brezmesni obrok. Poleg teh dveh sta vam na voljo še hladni mesni oz. brezmesni obrok ter t.i. priljubljen obrok (pica, hot dog, burger, sendvič). 

Vstop v aplikacijo eAsistent vam omogoča, da se vnaprej najavite na želeni obrok. Izbor obroka opravite vsaj dva dneva pred samo malico, prav tako je pravočasna od malice dva dneva vnaprej. 

Izjemoma, če se zgodi "višja sila" preko noči, da zaradi bolezenskih znakov ne morete v šolo, velja, da do pričetka pouka (7.15) javite v tajništvo, da vas ta dan ne bo k pouku in da za ta dan podjavljate šolsko malico. Kasnejših odpovedi ne moremo upoštevati. 

Dijaki z odločbo o dietični prehrani se oglasite v tajništvu, da vas seznanimo s šolskim nutricistom, ki bo skrbel za vašo šolsko prehrano. 

Vse o šolski prehrani si preberite v poglavju 6 (od strani 16 do 18) v Obvestilih dijakom 2020/2021. 

Če se še niste prijavili na šolsko malico in želite postati letošnji abonent, potem izpolnite prijavnico (objavljeno na šolski spletni strani Šola/Zakonodaja/Šolska malica in izpolnjeno pošljite na naslov: marija.gogala@gimnazija-skofjaloka.si

Še to: od ponedeljka dalje velja za 4. šolsko uro, ko sta ste na malici dijaki 1. in 2. letnika, da z malico pričenjajo dijaki 2. letnika (ob 9.45), za njimi pa dijaki 1. letnika (ob 10.10), torej ravno obratno kot je to veljalo doslej. Sprememba je nujna zaradi (trenutnega) števila abonentov na šolsko malico. 

Jože Bogataj, ravnatelj 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...