Pojdi na glavno vsebino

Poletni park Krvavec za prijavljene dijake 4. letnika

10. september 2020

V soboto bo za prijavljene dijake zaključnega letnika odhod na Krvavec izpred šole ob 8.15, avtobus bo pobiral tudi na postaji Iskra pred delavskim mostom v Kranju. Predviden povratek je med 14. in 15. uro.

Ker so v tem času jutra na Krvavcu hladna se toplo oblecite. Za malico poskrbite sami.

Pustolovski park: Zabava za vso družino temelji na pustolovskem popotovanju na posebej za to prirejenem poligonu, ki je v obliki avanturistične poti zgrajen skozi gozd. Poligon med seboj povezuje drevesa med katerimi so postavljene različne plezalne pustolovščine in naprave različnih težavnostnih stopenj, ki jih udeleženci premagujejo in se na njih zabavajo.

Trampolin: Skakalec na trampolinu dosega višino, ki omogoča atraktivne in visoke skoke. Zabava je toliko večja, saj ima skakalec pogled na celotno Tiho dolino.

Plezalni stolp: Plezalni stolp obiskovalcem omogoča zabaven preizkus v športnem plezanju. Stolp sestavljajo štiri stranice različnih zahtevnosti, od najlažjih do najtežjih smeri.

Slacklilne: Atraktiven poligon, sestavljen iz elastičnih vrvi, napetih med drevesi, 40-50 cm nad tlemi. Udeleženci poskušajo poligon premagati brez kakršnegakoli dotika tal. Aktivnost zagotavlja obilico zabave, je popolnoma varna in razvija motorično gibalne spretnosti.

Frizbi golf: Različna igralna polja, podobna golfskemu igrišču. Ciljno luknjo predstavlja palica in obroč, objet z verigo, v katero je potrebno s čim manj poizkusi vreči frizbi. Odlična zabava za celo družino!

Lokostrelstvo: Lokostrelski poligon z različnimi tarčami, primeren za skupine ali posameznike, vendar vedno pod nadzorom inštruktorja.

Spust s tubo: Na začetek steze vas pripelje tekoči trak, sledi zabave in veselja poln spust s tubo oz. zračno blazino po 100 m dolgi vijugasti stezi.

Na avtobusu in v gondoli morate imeti nameščeno masko. Poskrbimo za svoje zdravje in zdravje drugih, veliko bomo razkuževali roke, v primeru slabega počutja pa ostanite doma.

Aktiv športne vzgoje

Zapisala Tanja Melihen, prof. 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...