Pojdi na glavno vsebino

Maturantska četvorka 2019

16. maj 2019

 

Dijaki 4. letnika se bodo tudi letos poslovili od šole z že tradicionalnim maturantskim sprevodom in plesanjem četvorke na Mestnem trgu v Škofji Loki, ki bo v ponedeljek, 20. maja 2019.  

Dijake zaključnega letnika spremljajo dijaki 3. letnika.

Dijaki  3. letnika se zberejo pred šolo ob 11.30, od koder bo krenil organiziran sprevod (po razredih) dijakov zaključnega letnika mimo naselja Novi svet, preko Kamnitega mostu in po Blaževi ulici na Mestni trg. V sprevodu  bodo dijaki nosili  insignijo šole, to je ključ modrosti.

Ob 12. uri se bo na Mestnem trgu pričel  kratek program, v katerem  bodo med drugim  predali ključ modrosti dijakom 3. letnika. Dijake bo nagovoril tudi župan občine Škofja Loka. Nato bodo  dijaki svečano odplesali maturantsko četvorko.  S tem plesom se prireditev na Mestnem trgu zaključi.

Dijaki 3. letnika se vračajo k pouku ob 13. uri.

Dijake naprošam, da se obnašajo primerno, ker gre za javno prireditev.  Prireditev je del gorenjske akcije Zavoda za zdravstveno varstvo Kranj Maturantska četvorka brez alkohola. Dijake naprošam, da na prireditveni prostor ne prinašajo alkohola.

 

Jože Bogataj, ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...