Pojdi na glavno vsebino

Začasna prekinitev izvajanja vzgojno-izobraževalne dejavnosti

13. marec 2020

Obvestilo dijakom in staršem 

V skladu z okrožnico Ministrstva za izobraževanje, znanos in šport RS Slovenije z dne 12. marca 2020 v času od 16. do predvidoma 29. marca oz. do preklica prekinjamo izvajanje vzgojno-izobraževalne dejavnosti na Gimnaziji Škofja Loka.  

Zaradi izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID19, se bo na podlagi sklepa Vlade RS in odredbe resornega ministra začasno prenehala izvajati vzgojno-izobraževalna dejavnost na šoli. 

Rednega pouka ne bo, strokovni delavci pa bodo, glede na dane možnosti, v tem času izvajali izobraževanje  na daljavo. Pri tem ministrstvo predlaga različne načine izobraževalnega dela z uporabo učbenikov in drugih učnih gradiv, didaktičnih pripomočkov, e gradiv, aplikacij in spletnih učilnic, pri čemer moramo posebno pozornost nameniti varni rabi interneta.

Strokovni delavci šole bodo dijakom posameznih razredov dali navodila na kakšen način bo potekalo izobraževanje. Za vse nas to predstavlja nov izziv in vsi se moramo potruditi, da bo delo teklo dalje.  

V tajništvu smo dosegljivi izključno preko telefona (041 318 814, ravnatelj) ali spletnega naslova info@gimnazija-skofjaloka.si

Naše dijake in starše bomo sproti obveščali preko aplikacije eAsistent. 

Jože Bogataj, ravnatelj 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...