Pojdi na glavno vsebino

Vpis v šolsko leto 2016/2017

11. april 2016

Spoštovani!

V roku za prijave v novo šolsko leto je na Gimnazijo Škofja Loka svoje prijave poslalo 155 učencev osnovnih šol v regiji, in sicer 19 dijakov v program klasična gimnazija in 136 v program gimnazija.

MIZŠ je sicer v dopisu 12. 1. 2016 Gimnaziji Škofja Loka izdalo soglasje k vpisu 28 novincev v program klasična gimnazija (1 oddelek) in 112 novincev v program gimnazija (4 oddelki).

Glede na stanje prijav je svet zavoda 8. aprila 2016 zaprosil MIZŠ, sektor za srednje šole, da Gimnaziji Škofja Loka izda sklep o dodatnem oddelku programa gimnazija. S strani MIZŠ smo prejeli sklep o vpisu vseh prijavljenih učencev v program gimnazija in klasična gimnazija. 

Vse potrebne informacije o vpisu, ki bo 17. in 20. junija 2016, vam bomo pravočasno poslali po pošti.

Dobrodošli na naši šoli!

Jože Bogataj, ravnatelj

Opomba:

Dijake bodočega prvega letnika opozarjamo, naj bodo pozorni pri nakupu berila za slovenščino. Poučevali jih bosta dve profesorici, ki bosta zahtevali vsaka svoje berilo. Bodoči dijaki bodo šele ob koncu avgusta izvedeli, v kateri oddelek bodo razporejeni, zato priporočamo, da berila za pouk slovenščine ne kupujejo sedaj, ampak šele na začetku šolskega leta. Prav tako opozarjamo, da bodo gradivo za ruščino kupili preko šole na začetku šolskega leta pri profesorici za ruščino in tega ne naročajo drugje.

Majda Kokalj Auguštner, skbrnica učbeniškega sklada 

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...