Pojdi na glavno vsebino

Uvodnik ob otvoritvi nove spletne strani Gimnazije Škofja Loka

8. januar 2010

Spoštovani dijaki in dijakinje Gimnazije Škofja Loka, njihovi starši ter drugi uporabniki spletne strani Gimnazije Škofja Loka!

Gimnazija Škofja Loka v letu 2010 praznuje 60-letnico delovanja kot vzgojno-izobraževalna inštitucija v Škofji Loki. In tudi zato smo se odločili, da posodobimo njeno grafično podobo v javnosti ter po več letih priprav v letu 2010 odpremo novo spletno stran. Poskrbeli smo tudi za enostavnejše in v javnosti bolj prepoznavne elektronske naslove, na katerih smo vam učitelji vedno dosegljivi.

Pri pripravi nove spletne strani so sodelovali strokovnjaki podjetja E-soft, d.d.d., Škofja Loka, Matjaž Mazzini iz Studia Mazzini, Ljubljana, ter učitelja informatike na Gimnaziji Škofja Loka Alenka Kolenc Krajnik in Rok Pogačnik.

Poskušali smo pripraviti prijazno, pregledno, predvsem pa uporabno spletno stran tako za učitelje in dijake šole kakor tudi za starše. Spletno stran bomo dnevno urejali, vsak na svojem področju. Upam, da bomo tudi preko elektronskega medija uspeli posredovati informacije, ki zanimajo javnost. Trudili se bomo, da bomo to delali po naših najboljših močeh.

Logotip, ki ga uporabljamo ob 60-letnici šole v letu 2010, nadaljuje zgodbo naše jubilejne (in okrogle) petdesetletnice pred desetimi leti. S tem znakom v barvah mesta Škofja Loka želimo poudariti kontinuiteto našega pedagoškega dela z mladimi v Škofji Loki. Zahvaljujem se kolektivu Studia Grad, Škofja Loka, in Maji Šubic za njihov avtorski in umetniški prispevek.

Jože Bogataj,
ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...