Pojdi na glavno vsebino

Športni tabor za dijake 3. letnika

15. junij 2013

Obvestilo  dijakom, prijavljenim na športni tabor

Z dijaki, ki so prijavljeni na dvodnevni športni  tabor v Bohinju, odhajamo v ponedeljek, 17. junija 2013 v Bohinj. Vračamo se v torek, 18. junija, v popoldanskem času.

Dijaki bodo nameščeni v Hostlu pod Voglom. Okvirna cena je 70-80€, ki vključuje nočitev s polnim penzionom in dodatnim kosilom, najem rekvizitov in vodenje (plezanje, veslanje s kanuji, najem koles, obisk adrenalinskega  parka), kopanje v vodnem parku Bohinj v Bohinjski Bistrici ter prevozne stroške na relaciji Škofja Loka – Bohinj in nazaj.

Program tabora je objavljen na spletni strani šole, organizator in izvajalci programa pa si pridružujejo  pravico do časovnih sprememb glede na vremenske in organizacijske pogoje.

Dijake na športnem taboru spremljajo profesorji športne vzgoje.

(op. Zaradi slabega vremena smo bili prisiljeni športni tabor, ki je bi sprav načrtovan v maju, prestaviti v junijski čas. Glede na šolski koledar,  koledar splošne mature in Letni delovni načrt šole smo sprejeli sklep, da tabor poteka v času, ko zaradi izvajanja ustnih izpitov na splošni maturi sicer ni več rednega pouka in so dijaki doma, oz. zaključujejo posamezne šolske aktivnosti, ki so bile načrtovane za šolsko leto).

Vodja aktiva ŠV
Tanja Melihen, prof.

 Jože Bogataj, ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...