Pojdi na glavno vsebino

Razpis DOS za dodelitev enkratne pomoči dijakom

13. julij 2012

Spoštovani,

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) je na svoji spletni strani objavila javni razpis za dodelitev enkratne finančne pomoči dijakom iz socialno šibkejših družin. DOS je Dijaški sklad ustanovil z namenom, da poskuša vsaj malo ublažiti materialno stisko socialno najšibkejših dijakov. Rok za oddajo vlog je 31. julij 2012.

Zavedamo se, da sta v teh težkih časih ključna solidarnost in dobrodelnost. S tem namenom smo v začetku junija tudi pozvali slovenske evropske poslance, naj prispevajo sredstva v Dijaški sklad. Od več poslanih pozivov smo skupno prejeli le štiri odgovore, ki pa so bili žal vsi negativni. Kljub temu bomo dijakom pomagali sami po naših najboljših močeh, zato je DOS v Dijaški sklad prispevali začetnih 3000 evrov, ki jih bo razdelil med 10 izbranih dijakov.

Sporočilo za javnost, razpisno dokumentacijo in točkovnik lahko najdete na tej povezavi: http://www.dijaska.org/comment.php?comment.news.512 

Veseli bi bili, če bi nam pomagali pri posredovanju informacije o razpisu, da bodo sredstva zbrana na razpisu dobili res tisti, ki to potrebujejo.

Že v naprej se vam najlepše zahvaljujemo,

Dijaška organizacija Slovenije (DOS) Dunajska 51 SI 1000 Ljubljana T 01 280 68 01 F 01 280 68 07 www.dijaska.org info@dijaska.org

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...