Pojdi na glavno vsebino

Pomladni koncert

6. maj 2018

V A B I L O

Dovolite, da Vas prijazno povabim na že tradicionalni Pomladni koncert mladinskega mešanega pevskega zbora Gimnazije Škofja Loka, ki bo v petek, 11. maja 2018, ob 19. 30 v Kristalni dvorani Sokolskega doma na Mestnem trgu v Škofji Loki.

V programu se nam bosta predstavila dva pevska zbora, in sicer mladinski mešani pevski zbor naše šole pod vodstvom zborovodje in dirigenta Žiga Kerta ter naši letošnji gostje, to so ponovno po dveh letih dijaki mešanega pevskega zbora z Gimnazije Himmelev iz Roskilda na Danskem. Danski zbor vodita Charlotta Øland in Jeppe Nilaus Larsen. Prireditev koordinira Ana Prevc Megušar.

Gimnazija Škofja Loka ima bogato glasbeno tradicijo in prav je, da mladim damo priložnost, da pokažejo svoje znanje in glasbeni talent. Kot že vsa leta, tudi letošnji pomladni koncert organiziramo s finančno podporo Občine Škofja Loka in kulturnega društva Kamniti most, ki deluje na Gimnaziji Škofja Loka.

Vabim Vas, da skupaj preživimo lep pomladni večer v družbi mladih pevcev. Prostovoljne prispevke (zaželeno v višini 5 EUR) bomo namenili nadaljnjemu glasbenemu ustvarjanju mladih na Gimnaziji Škofja Loka.

Jože Bogataj, ravnatelj 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...