Pojdi na glavno vsebino

Plačevanje položnic

8. oktober 2013

Spoštovani starši!

Pred kratkim ste dobili prve položnice za letošnje šolsko leto. Pozivamo vas, da jih preverite. Tisti, ki imate spodaj izpolnjen UPN nalog, morate sami poskrbeti za pravočasno plačilo. Tisti, ki pa plačujete preko trajnika oziroma SDD plačil, pa imate pri znesku zapisano plačilo preko trajnika in UPN naloga spodaj nimate. Nekateri imate pripisan zraven še dolg - levo od zneska.

Pozivamo vas, da ga poravnate ali pa pokličete v računovodstvo na tel.04/51-83-334, kjer lahko preverite, zakaj in od kdaj dolg. Vsi tisti, ki pa imate preplačila, pa so le-ta že upoštevana tako, da se odštejejo na UPN nalogih takoj pri izdanem tekočem računu.

Prosimo vas za redno plačevanje vaših obveznosti, saj nam in vam s tem prihranite veliko časa, predvsem pa stroškov. Če pride do kakšnih izrednih razmer, se obrnite v računovodstvo na že omenjeno tel. številko ali e-pošto, da se dogovorimo tudi za možnost obročnega odplačevanja. Le z rednim plačevanjem in vzajemnim komuniciranjem se lahko izognemo nepotrebnemu opominjanju.

Pozivamo vse, ki plačujete preko e-banke ali trajnikov oziroma SDD plačil, da koristite možnost, da dobite položnice v elektronski obliki preko e-pošte. Tako boste položnico zagotovo dobili še tisti dan, ko jo izdamo. Enostavno pošljite e-pošto na naslov andreja.gartner@gimnazija-skofjaloka.si in napišite za katerega dijaka-ime in priimek ter letnik, ter e-pošto na katero želite prejemati položnico.

Vsem skupaj želimo uspešno šolsko leto.

Andreja Gartner, računovodkinja

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...