Pojdi na glavno vsebino

Obvestilo staršem dijakov Gimnazije Škofja Loka

8. september 2010

Spoštovani!

Šolsko leto se je pričelo, pouk in druge dejavnosti so stekle po načrtu. Naši prvošolci  so s 1. septembrom postali dijaki Gimnazije Škofja Loka , tudi dijaki višjih letnikov so se vrnili v šolo po nove izzive.  Z novim šolskim letom se je  nekoliko spremenila tudi  šolska zakonodaja, vsaj kar zadeva šolski red, ocenjevanje znanja dijakov in šolsko prehrano.

Dijakom smo na uvodnih sestankih in razrednih urah že razložili in pojasnili najvažnejše spremembe,  dobili  pa so tudi knjižico Obvestila dijakom za šolsko leto 2010/2011, kjer o tem pišemo nekoliko širše.  Vsebino Obvestil lahko preberete tudi na šolski spletni strani.

Naši načrti za to šolsko leto so veliki. Gimnazija Škofja Loka v tem letu praznuje 60-letnico delovanja in ponosni smo na tradicijo naše šole. Rezultati kažejo na to, da delamo dobro, trudili se bomo, da bomo še boljši. Eno temeljnih načel v naših medsebojnih odnosih je sodelovanje, medsebojno spoštovanje in osebna odgovornost do našega dela. Prepričani smo, da imajo naši dijaki kvalitetno in varno delovno okolje, kjer imajo možnost razvijati svoje talente.

Vemo, da dobro šolo ustvarjamo skupaj dijaki, učitelji in starši. Ker si želimo dobrega sodelovanja tudi z Vami, Vas vabim na prve govorilne ure, ki jih najavljamo še v tem mesecu.  Za starše dijakov 1., in 2. letnikov jih načrtujemo v torek, 14. septembra, za starše dijakov 3. in 4. letnikov pa 16. septembra. Vabilo  z vsemi potrebnimi informacijami boste starši dobili osebno domov.

Lep pozdrav,

Jože Bogataj. ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...