Pojdi na glavno vsebino

Novoletno voščilo

22. december 2010

Spoštovani!

V iztekajočem se letu se je na šoli (in izven nje)  zgodilo veliko zanimivega. Predvsem pa je bilo leto 2010 v znamenju 60. obletnice naše šole. Širši javnosti smo pokazali tisto, kar je na šoli dobrega in uspešnega. Dijakom se najlepše zahvaljujem za njihov prispevek v tem projektu.

Dokazali smo, da smo lahko ustvarjalni in delavni, da znamo izkoristiti dane priložnosti tudi za kvalitetno delo in dobre odnose. Naj bo to vodilo tudi za naslednje leto. Res je, da se bo moral vsak od nas potruditi in prispevati svoj delež k naši skupni zgodbi, kajti šola je ravno to: vsak posameznik še ni šola, skupno pa lahko naredimo veliko: skupaj se lahko veliko naučimo, veliko se lahko družimo in zabavamo ter skupaj lahko veliko ustvarimo.

Dediščina, s katero vstopamo v novo leto, je bogata. Od vseh nas: dijakov, učiteljev in tudi staršev je odvisno, kako uspešni bomo. Leto 2011 pred nas postavlja nove naloge in izzive. Verjamem, da bomo s skupnimi močmi uspešni.

Pred vrati so prazniki in novoletne počitnice. Izkoristite proste dneve za vse tisto, kar najraje počnete. Vsem, ki ste kakor koli vpeti v življenje in delo naše šole, predvsem pa dijakom in njihovim staršem, voščim lepe božične praznike, v novem letu pa želim veliko zdravja, sreče, medsebojnega spoštovanja in zaupanja.

Jože Bogataj, ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...