Pojdi na glavno vsebino

Novi učbeniki, uvajalni tečaj angleščine, splošna matura...

19. avgust 2015

Obvestila dijakom Gimnazije Škofja Loka

Prevzem učbenikov iz učbeniškega sklada: Dijaki bodo tudi letos prevzeli učbenike iz učbeniškega sklada. Razpored je objavljen med okrožnicami. (gl. okrožnice). Dijake naprošam, da se držijo predpisanega razporeda. Učbeniški sklad se nahaja v 2. nadstropju. Dijaki 4. letnika prevzemajo učbenike  v sredo, 2. septembra. 

Prijava na šolso malico: Dijake 2., 3. in 4. letnika obveščam, da se morajo za naslednje šolsko leto prijaviti na šolsko malico. Če želite postati abonent, potem pravilno in čitljivo izpolnite obrazec za prijavo na šolsko malico (objavljen na šolski spletni stranmi ŠOLA/Zakonodaja/Šolska prehrana/prijavni obrazec/ in ga prinesite v šolo na dan, ko boste prejeli učbenike, lahko ga tudi pošljete po pošti, oz. ga prinesete s seboj v šolo prvi šolski dan in ga oddaste razredniku. To ne velja za bodoče dijake 1. letnike, ker so se že ob vpisu prijavili  na šolsko malico. 

Splošna matura 2015, jesenski rok: Dijakim, prijavlejni na splošno maturo, opravljajo pisne izpite v času od 24. do 29. avgusta. Razpored pisnih izpitov je objavljen na oglasni deski v avli šole ter na vratih učilnice 336 v 3. nadstropju šole. Dijaki se morajo na dan pisnega izpita zbrati v 3. nadstropju vsaj 20 minut pred pričetkom izpita, to je ob 8.40. S seboj morajo imeti veljavni  osebni dokument. Razpored ustnih izpitov bo objavljen v ponedeljek, 24. avgusta 2015. 

Ostala obvestila bomo objavljali med okrožnicami.

Pričetek pouka za dijake 1., 2. in 3. letnika je v torek, 1. septembra 2015. Gl okrožnico. 

Za dijake 4. letnika se redni pouk prične v sredo, 2. septembra 2015.

Jože Bogataj, ravnatelj 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...