Pojdi na glavno vsebino

Maturantski sprevod dijakov zaključnih letnikov Gimnazije Škofja Loka in Šolskega centra Škofja Loka

23. maj 2012

Dijaki zaključnih letnikov Gimnazije Škofja Loka se nam bodo v petek, 25. maja 2012, skupaj z dijaki Šolskega centra Škofja Loka predstavili v maturantskem sprevodu, ki se bo pričel ob 12.15 v vojašnici.

Sprevod bo potekal po Šolski ulici mimo avtobusne postaje, preko mostu čez Soro do Mestnega trga, kjer se bo ob 12.30 pričel program z branjem osmrtnice, predajo insignij (za gimnazijce je to ključ modrosti))  ter nagovorom župana Občine Škofja Loka. Za vrhunec prireditve  bodo dijaki zaključnih letnikov vseh šol odplesali slavnostno četvorko. 

Po programu se bodo dijaki odpravili iz mesta na prostor stare vojašnice, kjer Klub škofjeloških študentov s pomočjo dijakov Gimnazije Škofja Loka in Šolskega centra organizira že tradicionalni Živ-žav.

Vse dijake, ki sodelujejo v programu, opozarjam, da je sprevod javna prireditev in so se dolžni obnašati temu primerno. V skladu z navodili  Zavoda za zdravstveno varstvo je to prireditev, na kateri ni alkohola. Vse dijake naprošam, da upoštevate  navodila redarjev.

Jože Bogataj, ravnatelj  

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...