Pojdi na glavno vsebino

Maturantska četvorka na Mestnem trgu

20. maj 2014

Dijake 4. letnika obveščam, da bomo tudi letos kljub vsem znanim zapletom uspeli ohraniti tradicionalno četvorko na Mestnem trgu v Škofji Loki.

Dijake obveščam, da se v petek, 23. maja 2014, med 8.30 in 8.45 zberejo na Mestnem trgu, kjer se bodo registrirali pri predstavnikih plesen šole Urška. Ob 9. uri se bo pričel kratek program, v katerem se bodo predstavniki obeh šol in v imenu vseh maturantov poslovili od štiriletnega šolanja v Škofji Loki. Predali bodo tudi insignije. Za Gimnazijo Škofja Loka je to ključ modrosti, ki bo prešel v roke dijakov 3. letnika.

Dijake bo nagovoril tudi župan občine Škofja Loka. Nato bodo svečano odplesali maturantsko četvorko. S tem plesom se prireditev na Mestnem trgu tudi zaključi.

Dijake naprošam, da se obnašajo primerno, ker gre za javno prireditev. Obenem dijake obveščam, da je prireditev del gorenjske akcije Nacionalnega inštituta za zdravje Maturantska četvorka brez alkohola. Dijake naprošam, da na prireditveni prostor ne prinašajo alkohola oz. ne prihajajo na prizorišče pijani.

Obenem vabimo starše maturantov, da se nam pridružijo in tudi s svojo prisotnostjo obeležijo slavnostni dogodek. Vabljeni!

Jože Bogataj, ravnatelj  

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...