Pojdi na glavno vsebino

Informativni dan 2022

14. februar 2022

Hvala vsem, ki ste bili z nami na informativnih dnevih.

Predstavili smo vam  oba programa, ki ju izvajamo, in sicer program gimnazija in program klasična gimnazija

Lahko ste prisluhnili tudi predstavitvi tujih jezikov, ki se jih boste poleg angleščine lahko učili pri nas v prihodnjem šolskem letu. Ti so: nemščina, francoščina, ruščina in španščina.

Če pa se vam naših virtualnih informativnih dni ni uspelo udeležiti, vas vabimo na ogled posnetka, ki ga najdete na povezavi: 

Informativni dan 2022

Med predstavitvijo šole v času informativnih ste lahko vaše vprašanje posredovali na naslov: sasa.bogataj@gimnazija-skofjaloka.si.  

Na vpršanja smo vam odgovorili že med predstavitvijo, če pa se vam v povezavi z našo šolo oz. vpisom vpršanja še porajajo, jih prav tako lahko še naslovite na omenjeni naslov. 

Obenem pa vas vljudno vabimo, da našo šolo obiščete tudi v živo in si jo v družbi naših dijakov in svetovalne delavke Saše ogledate vsak četrtek do konca marca ob 17. uri. Obvezne so prijave, ki jih zbiramo naslovu sasa.bogataj@gimnazija-skofjaloka.si.

Natisnili smo tudi informativno knjižico, ki vam jo lahko pošljemo na vaš domači naslov. Pošljite nam ga kar preko spleta ali sporočite po telefonu. Obveščamo pa vas, da jo lahko prelistate tudi na spletu: informativna knjižica.

Knjižica za informativni dan 2022

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...