Pojdi na glavno vsebino

Gimnazijski mozaik 2012

28. september 2012

Gimnazija Škofja Loka vsako leto v začetku oktobra pripravi pregled kulturnega življenja na šoli v preteklem šolskem letu. Najboljše in najodmevnejše kulturne utrinke so dijaki s svojimi mentorji predstavili na dobrodelni prireditvi GIMNAZIJSKI MOZAIK, ki je bila v petek, 5. oktobra 2012, ob 19. uri v Sokolski dvorani na Mestnem trgu. Gostja večera je bila  bivša dijakinja  Gimnazije Škofja Loka violinistka Barja Drnovšek s  komorno instrumentalno skupino Simbolični orkester. Prisotne sta  med drugim pozdravila  tudi župan občine Škofja Loka mag. Miha Ješe, prvi predsednik društva Gaudeamus na Gimnaziji Škofja Loka in aktualni predsednik prof. Marko Špolad. 

Prireditev je sovpadla z mednarodnim dnem učiteljev in ob našem prazniku četitam vsem svojim  stanovskim kolegom in kolegicam, da bi tudi v bodoče s takšno  voljo in energijo po svojih najboljših močeh učili in vzgajali.

Prireditev je bila dobro obiskana. V galeriji pripavljamo kratek zapis.

Zbrana sredstva so namenjena solidarnostnemu skladu Gaudeamus na Gimnaziji Škofja Loka. Z njimi pomagamo socilano šibkejšim dijakom in dijakinjam. Vsem, ki ste darovali, najlepša hvala. 

Tudi letos je bila pokroviteljica prireditve Občina Škofja Loka, koordinatorica programa je bila prof. Ana Prevc Megušar.

Vsem nastopajočim, tehnični ekipi in gostom  se zahvaljujem za enkraten gimnazijski večer.

Jože Bogataj, ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...