Pojdi na glavno vsebino

Dobrodošlica za prvošolce na gimnaziji

29. avgust 2023

Drage prvošolke, dragi prvošolci!

Počitnice se bližajo koncu, še nekaj dni pa boste pridobili status dijaka ali dijakinje, ki ga boste imeli, če bo vse v najlepšem redu, do 30. 9. 2027. Takrat bo za vami matura, vpisani boste na fakultete, čakalo vas bo novo vznemirljivo obdobje.

Pred tem pa štiri leta obiskovanja naše šole. V petek, 1. 9., vas prijazno vabim, da se vsi skupaj ob 8.00 zberemo v predavalnici v pritličju šole. Tam vam bom predstavil vaše bodoče razredničarke, ki vas bodo po skupnem delu (ena šolska ura) popeljale v učilnice.

Na šoli boste prvi dan do 12.10, da boste res pridobili čim več informacij, ki jih potrebujete za uspešen vstop v novo šolsko leto. Poleg tega bo prvi dan namenjen tudi medsebojnemu spoznavanju in pripravi na krst, ki vas čaka v kratkem.

Dijaki boste malico v šoli dobili že prvi dan. Kot veste, copat ne potrebujete. Seznami dijakov in dijakinj po oddelkih so objavljeni na vratih svetovalne delavke (kabinet 335 v 3. nadstropju šole), lahko pa jo za informacijo o razvrstitvi v oddelke tudi pokličete.

Vsem vam želim prijeten zaključek počitnic in uspešen začetek novega življenjskega obdobja.

Jože Bogataj, ravnatelj 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...