Pojdi na glavno vsebino

Dobrodelna prireditev Dijak dijaku

15. december 2021

Dobrodelne prireditev za sklad Gaudeamus Dijak dijaku je potekala v predavalnici Gimnazije Škofja Loka v petek, 17. 12. 2021, ob 18. uri.

Letošnja prireditev je bila  povezana z rdečo nitjo tega šolskega leta, ko razmišljamo o hvaležnosti. Naj vas ob ogledu spremlja misel Michaela J. Foxa: »Začel sem opažati stvari, za katere sem hvaležen. Ugotovil sem, da ravno hvaležnost omogoča, da ohranjam optimizem.«

Ker letos zaradi okoliščin nismo mogli pripraviti stojnic vsakega oddelka, smo se odločili za izdelavo prekrasnih standardnih daril, ki smo jih napolnili z domačimi piškoti, voščilnicami, snežakom z vročo čokolado ter malim presenečenjem. Darila lahko naročite pri dijakih 2. letnika ali tajnici društva Saši Bogataj Suljanović. Prostovoljni prispevek za darilo je 10 evrov.

V dobrodelni sklad Gaudeamus pa seveda lahko tudi donirate. Zbrana sredstva namenjamo nadstandardnim dejavnostim, ki jih za dijake organizira šola, ekskurzijam, izmenjavam, kulturnim in športnim prireditvam, pomagamo tudi pri nakupih knjig za maturo, pri vstopninah za maturantski ples, pri plačilu tečajev cestno prometnih predpisov, prve pomoči ...

Najlažje boste postopek donacije izpeljali s pomočjo QR kode.

V upanju, da bomo tudi v prihodnje lahko pomagali vsem dijakom, ki bodo pomoč potrebovali, vas toplo pozdravljam.

Prireditev je potekala v živo za manjše število gledalcev, prenašali pa smo jo tudi v živo. Če ste ogled v živo zamudili, si prireditev lahko ogledate na povezavi: 

https://youtu.be/UpJtoTmJTTU

Matic Močnik, prof.,
 predsednik društva Gaudeamus

Plakat

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...