Pojdi na glavno vsebino

Vabilo staršem na dobrodelno prireditev Dijak - dijaku 2010

30. november 2010

Spoštovani!

Konec koledarskega leta zaznamuje prav poseben čas, tisti čas, ko se ob prvem snegu počasi začno prižigati raznobarvne luči v znak prihajajočih praznikov. To pa je že po ustaljeni navadi čas za dobrodelnost in solidarnost. Zato tudi v naši šoli poskušamo vzpodbujati dijake, da v tem času naredimo kaj drug za drugega. Odločili smo se, da ponovimo lansko nadvse uspešno dobrodelno prireditev Dijak – dijaku, s katero poskušamo tudi z vašimi prispevki napolniti naš sklad solidarne pomoči Gaudeamus.

Sklad Gaudeamus finančno pomaga tistim dijakom Gimnazije Škofja Loka, ki potrebujejo pomoč pri plačilu različnih stroškov iz programa izbirnih vsebin. Zbrana sredstva so porabljena strogo namensko. Prošenj za pomoč je žal iz dneva v dan več.

Dijaki skupaj z mentoricami pripravljajo prireditev, ki bo v sredo, 15. decembra 2010, ob 17.30 v jedilnici šolskega centra. Predstavili Vam bomo dejavnosti pri tujih jezikih, ki se jih dijaki učijo na naši šoli, ter vas pogostili s tipičnimi jedmi, ki prihajajo iz dežel, kjer se ti jeziki govore. Ta del prireditve smo letos razširili v prodajni bazar, kjer bo moč kupiti tudi nekaj izdelkov.

Veseli bomo, če si boste vzeli čas za našo prireditev in prispevali vaš dar za pomoč našim dijakom. Ker nas je veliko, lahko zares naredimo veliko tudi za tiste, ki so pomoči resnično potrebni.

Vljudno vabljeni!

Marko Špolad, prof.
predsednik sklada Gaudeamus

Jože Bogataj, prof.
ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...