Pojdi na glavno vsebino

Dijak dijaku 2012

29. november 2012

V predprazničnem decembru dijaki in dijakinje Škofja Loka s svojimi mentorji pripravljajo že tradicionalno dobrodelno prireditev Dijak dijaku, ki bo letos v četrtek, 6. decembra 2012, ob 18. uri v  predavalnici šolskega centra.

Na prireditvi se bodo predstavili dijaki in dijakinje v materinščini in tujih jezikih, ki se jih uče, in sicer so letos ustvarjali na temo pravljic. Med nastopajoče smo povabili tudi učence osnovnih šol iz Škofje Loke. Prireditev je priložnost, da dijaki pokažejo svojim staršem in drugim, kako ustvarjalni so lahko pri pouku pod mentorstvom svojih učiteljev.

Po prireditvi bodo dijaki prijazno pogostili vse prisotne s kulinaričnimi dobrotami tiste dežele, katere jezik predstavljajo.

Kakor vsako leto tudi tokrat zbiramo sredstva za šolski sklad Gaudeamus (pomoč socialno šibkejšim dijakom za program izbirnih vsebin). Z zbranimi sredstvi želimo kar najbolje pomagati dijakom, ki so te pomoči potrebni.

Letos smo dobrodelni prireditvi dodali tudi prodajo dijaških unikatnih izdelkov, da bi tudi na ta način po simbolični ceni prispevali v sklad.

Zaradi vsega povedanega, predvsem pa zaradi dijakov samih, Vas vabimo, da se prireditve udeležite in tudi tako pokažete vašo dobro voljo, naklonjenost in dober namen.

Marko Špolad, prof., predsednik Društva Gaudeamus.

Jože Bogataj, ravnatelj

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...